Medarbejdere der arbejder med servicering, modtagelse og betjening af gæster i forbindelse med ophold og/eller overnatning samt tryghed/sikkerhed i forbindelse hermed.
Kursus
Servering og service i restauranten
Du kan forstå opdækning i restauranten og yde service af høj kvalitet ved med servering af a la carte-retter, morgenmad og brunch. Du lærer at flambere, tranchere, filetere og anrette tallerkener fra stikbord samt udføre miks af salater og dressinger. Du lærer også at prissætte menuer og vine samt lave opgørelse og afregning af den daglige omsætning.
Fakta
- Navn:
- Servering og service i restauranten
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 3 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2279
- Fagkode:
- 48873-
-
Mål
- Du kan forestå opdækning i a la carte restauranten og kan bestille kreative dekorationer med evt. blomster/frugt/grønt passende til sæson.- Du kan yde service af hø kvalitet i forbindelse med servering.- Du kan stå for opdækning og afrydning af borde.- Du kan servere a la carte-retter.- Du kan servere morgenmad og brunch.- Du kan flambere, tranchere, filetere og anrette tallerkener fra stikbord samt udføre miks af salater og dressinger.- Du kan prissætte menu og vine samt lave opgørelse og afregning af den daglige omsætning.