Kurset retter sig mod ikke-faglærte, der ønsker at arbejde eller netop er begyndt at arbejde på Hotel, restaurant eller café.
Kursus
Brancheintroduktion: Hotel, restaurant og café
Med kurset introduceres du bredt til arbejdet på hotel, restaurant og café. Du opnår grundlæggende viden om gæstekommunikation, gæstebetjening og fødevarehygiejne. Desuden opnår du grundlæggende færdighed i tilberedning og servering af enkle retter og drikke.
Fakta
- Navn:
- Brancheintroduktion: Hotel, restaurant og café
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 5 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2281
- Fagkode:
- 22185-
-
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- På et grundlæggende niveau at beskrive arbejdet på hotel, restaurant og café ud fra følgende nøglebegreber: Arbejdstilrettelæggelse, sikkerhed, arbejdsmiljø, hygiejne, gæstebetjening og samarbejde.- På et grundlæggende niveau at beskrive principper for god fødevarehygiejne, herunder betydningen af egenkontrol og fødevaresikkerhed.- På et grundlæggende niveau at beskrive udvalgte kommunikationsteknikker, der har fokus på gæstebetjening og arbejdsmiljø.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:- At deltage i grundlæggende fødevareproduktion, der inkluderer nøgleprocesser for tilberedning af mad.- På et grundlæggende niveau at yde en positiv og imødekommende gæstebetjening.