Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder med madfremstilling/ produktion, service og gæstebetjening, og som ønsker inspiration og færdigheder til at arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling. Faglærte kan være gastronom, ernæringsassistent, tjener, receptionist, gourmetslagter, bager og konditor.
Bæredygtighed ift. fødevarer, service & oplevelser
Fakta
- Navn:
- Bæredygtighed ift. fødevarer, service & oplevelser
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 3 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2281
- Fagkode:
- 49830-
-
Mål
Du opnår viden om:Begrebet bæredygtighed og FN¿s 17 verdensmål i relation (primært mål 12) med særligt med fokus på sammenhængen til eget fagområde og egen brancheRelevante mærkninger og certificeringer inden for fødevarer-, service- og oplevelsesvirksomhedBegrebet green-washing i relation til virksomhedens egne bæredygtige indkøbAnsvar som medarbejder for at fremme og arbejde med bæredygtighedDu kan anvende den opnåede viden til at:Identificere mulige bæredygtighedsinitiativer i eget fagområde, egen virksomhed og brancheVurdere klimaaftryk af relevante produkter og ydelser Vurdere kriterier for at kunne træffe bæredygtige valg i forhold til mad, fødevarer og oplevelserIdentificere mulige bæredygtighedsinitiativer i eget fagområde, egen virksomhed og branche