Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder med madfremstilling/ produktion, service og gæstebetjening, og som ønsker inspiration og færdigheder til at arbejde med bæredygtighed og grøn omstilling. Faglærte kan være gastronom, ernæringsassistent, tjener, receptionist, gourmetslagter, bager og konditor.
![](https://www.ug.dk/sites/default/files/styles/ug3_large/public/amu.jpg?itok=d4RtX3dj)
Bæredygtighed ift. fødevarer, service & oplevelser
Fakta
- Navn:
- Bæredygtighed ift. fødevarer, service & oplevelser
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 3 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2281
- Fagkode:
- 49830-
-
Mål
Du opnår viden om:Begrebet bæredygtighed og FN¿s 17 verdensmål i relation (primært mål 12) med særligt med fokus på sammenhængen til eget fagområde og egen brancheRelevante mærkninger og certificeringer inden for fødevarer-, service- og oplevelsesvirksomhedBegrebet green-washing i relation til virksomhedens egne bæredygtige indkøbAnsvar som medarbejder for at fremme og arbejde med bæredygtighedDu kan anvende den opnåede viden til at:Identificere mulige bæredygtighedsinitiativer i eget fagområde, egen virksomhed og brancheVurdere klimaaftryk af relevante produkter og ydelser Vurdere kriterier for at kunne træffe bæredygtige valg i forhold til mad, fødevarer og oplevelserIdentificere mulige bæredygtighedsinitiativer i eget fagområde, egen virksomhed og branche