Medarbejdere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Kursus
Bæredygtighed i storkøkkener
Du kan planlægge en madproduktion ud fra viden om bæredygtighed, økologi og lokale råvarer. Du kan endvidere forholde dig til anvendelsen af globale råvarer samt beregne ressourceforbrug på vand, strøm og madspild ved produktion af måltider.
Fakta
- Navn:
- Bæredygtighed i storkøkkener
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 3 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 214 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2286
- Fagkode:
- 48771-
-
Mål
Du kan planlægge en madproduktion med udgangspunkt i viden om bæredygtighed, økologi og lokale råvarer.Ud fra udbuddet af globale råvarer på det danske marked tage stilling til anvendelsen af disse i køkkenet.Du kan beregne ressourceforbrug på vand, strøm og madspild i forbindelse med produktion af måltider.