Arbejsmarkedsuddannelsen henvender sig til medarbejdere, som er beskæftiget inden for bager- og konditorområdet.
Kursus
Professionel fremstilling af iscremer, parfait- og sorbet
Deltageren kan fremstille et udvalg af is baseret på de grundlæggende istyper: creme, parfait og sorbet. Deltageren kan arbejde med forskellige former for tilsætning af stabilisatorer og smagsstoffer og anvende teknikker til indfrysning og dekoration af is.
Fakta
- Navn:
- Professionel fremstilling af iscremer, parfait- og sorbet
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2 dage.
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2267
- Fagkode:
- 48036-
.
Mål
Deltageren har med kurset opnået en viden om basale metoder og normer inden for et arbejdsområde. Deltageren har med kurset opnået et sæt kognitive og praktiske færdigheder, der kræves til at udføre opgaver og løse problemer ved at udvælge og anvende grundlæggende metoder, værktøjer, materialer og information. Deltageren har med kurset opnået at kunne tage ansvar for afgrænsede arbejdsprocesser og kunne tilpasse egen adfærd til omstændigheder i løsning af problemer.