Uddannelsen retter sig mod faglærte samt medarbejdere med lignende kompetencer, der beskæftiger sig med fx planlægning, produktion og salg i bageri/konditori & gourmetslagterbutik.
Kursus
Bæredygtig koncept for bager- og slagterbutik
Efter kurset kan du deltage i at analysere, tilpasse og videreudvikle butikkens indretning, koncept og sortiment i forhold til bæredygtighed. Du kan beskrive butikskoncepter og deres forskellige styrker og svagheder. Du kan tilpasse sortiment og indretning ud fra en forståelse for trends og bæredygtighed.
Fakta
- Navn:
- Bæredygtig koncept for bager- og slagterbutik
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2 dage.
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2267
- Fagkode:
- 49845-
-
Mål
Du opnår viden om: - Butikkens overordnede koncept og formulering af en bæredygtig profil for butikken- Udvikling af konkrete bæredygtige butikskoncepter og varesortimentDu kan anvende den opnåede viden til at:- Tilpasse og videreudvikle butikkens koncept og sortiment med fokus på bæredygtighed.- Identificere trends i samfundet og indarbejde disse ved udvikling af sortiment og indretning med bæredygtig profil