Uddannelsen retter sig mod operatører i procesindustriel levnedsmiddelproduktion.
Kursus
HACCP/egenkontrol - operatører i fødevareindustri
Deltageren kan medvirke ved opbygning af egenkontrolsystem i forbindelse med procesindustriel levnedsmiddelproduktion.
Fakta
- Navn:
- HACCP/egenkontrol - operatører i fødevareindustri
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 3 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2883
- Fagkode:
- 44229-
Mål
Deltageren kan identificere fysiske, kemiske og mikrobiologiske kilder til forurening i industriel fødevareproduktion og vurdere kildernes risici og konsekvenser i forhold til en konkret fødevareproduktion. Deltageren kender til HACCP systemets grund principper og kan på baggrund af denne viden medvirke ved implementering af HACCP systemet i henhold til gældende ISO standarder på fødevareområdet og gældende dansk lovgivning (Ministeriet for Fødevare, Landbrug og Fiskeri) og kundekrav på fødevareområdet.
Kvalifikationsniveau
Kurserne er placeret på niveau 3 i den danske kvalifikationsramme for livslang læring. Kvalifikationsrammen går fra niveau 1-8 og definerer det forventede udbytte af undervisningen. Læs mere om Kvalifikationsniveau for voksenuddannelser