Kurset er udviklet til ufaglærte og faglærte der har eller søger arbejde i fødevarevirksomheder.
Kursus
Fremmedlegemer i fødevareproduktion
På dette kursus lærer du at anvende viden om fremmedlegemer i fødevarer, og hvilke korrigerende handlinger du kan foretage, hvis en forurening har fundet sted.
Fakta
- Navn:
- Fremmedlegemer i fødevareproduktion
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 1 dag.
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2883
- Fagkode:
- 49650-
-
Mål
Efter gennemført kursus har du:· Kendskab til problematikkerne angående detektion af fremmedlegemer af biologisk-, kemisk- eller fysisk karakter i fødevarer. Efter gennemført kursus kan du:· I samarbejde med andre, konstatere om en fødevare er kontamineret med fremmedlegemer af biologisk-, kemisk- eller fysisk karakter.· I samarbejde med andre, foretage korrigerende handlinger, hvis et produkt viser sig kontamineret af fremmedlegemer.